Jouw bijdrage voor een mooie website

We zijn de website aan het updaten en herbouwen. Je ziet stiekem al iets van een nieuwe structuur. Het lijkt ons leuk om wat persoonlijke quotes te plaatsen op de website waarom je het spelen in een orkest zo leuk vindt. Of waarom je een instrument speelt. Maak het niet te lang: het gaat om pakkende zinnen of een korte alinea wat het jou tot nu toe heeft gebracht. Let op: dit is geen enquete, het is vooral inspiratie voor de website.

Waarom speel ik in een orkest?

Vertel waarom je het leuk vindt om bij een orkest te spelen! De teksten kunnen gebruikt worden op de website om (nieuwe) muzikanten te vertellen wat we doen. We zijn benieuwd naar jouw (muzikale) ervaringen en inspiratiebronnen.

No spam, ever.

trompetsectie
  • Leuke muziek

    Bij een orkest spelen is leuk omdat je veel verschillende muziekstijlen leert kennen. Hierdoor groeit je muzikale vocabulaire en krijg je de kans om je artistieke horizon te verbreden, terwijl je geniet van het samenspel met andere enthousiaste muzikanten.

  • Vriendschappen

    Binnen muziekverenigingen bloeien talloze vriendschappen op. Een avond samen muziek maken bevordert sociale verbindingen en versterkt onderlinge banden.

  • Mooie optredens

    Bijzondere optredens laten onvergetelijke indrukken achter. Door samen muziek te delen met het publiek, ontstaat er een persoonlijke band en worden mensen op een unieke manier geraakt. Denk maar aan het kerstconcert/