Concert-biezenkamp2020-voorwebsite

Twee buitenoptredens in september

Twee buitenoptredens in september

Voor het eerst sinds de coronacrisis uitbrak konden we in september weer twee kleine optredens geven. Het eerste optreden was op vrijdagavond 4 september bij de vijver van de Zeilmakerij. Het tweede optreden op zaterdag 26 september op winkelcentrum de Biezenkamp. Wat genoten we ervan om weer voor publiek te spelen! Misschien heb je deze optredens gemist, want we hebben er geen reclame voor gemaakt. We wilden namelijk niet te veel mensen trekken.

Optreden Zeilmakerij

Op vrijdagavond 4 september speelden we bij de vijver van de Zeilmakerij (vlakbij het politiebureau in Leusden). Het optreden was op verzoek van de VVE van de appartementen en dus voornamelijk bedoeld voor de bewoners, maar er kwamen ook gezellig wat mensen langs op de fiets of lopend die onze muziek hoorden. De bewoners van de Zeilmakerij keken vanaf hun balkon of vanaf een tuinstoel die ze voor dit concert beneden aan de vijver hadden gezet. Het was ontzettend fijn om weer eens een optreden te kunnen geven. Wat hadden we dat gemist!

Optreden Biezenkamp

Op zaterdag 26 september speelden we op het plein van winkelcentrum de Biezenkamp. Weer zo’n heerlijke zonnige dag (wat hebben we toch vaak geluk!). Jobs Koffiekamer en Mangi Ape stonden klaar om het publiek te voorzien van koffie. We hadden hier genoeg ruimte om zelf afstand te houden. Om ervoor te zorgen dat er genoeg doorloop was van de mensen, hebben we drie keer een half uur hetzelfde repertoire. We hadden twee vrijwilligers die rondliepen in gele hesjes om ervoor te zorgen dat de afstand werd bewaard, heel fijn!Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?