Speel jij mee in het projectorkest, tijdens Top 2000 in Concert in AFAS Leusden?

Nieuw projectorkest in Midden Nederland

Meld je aan

Kick-off projectorkest

De aftrap van een nieuw projectorkest, bestaande uit muzikanten uit de regio Midden-Nederland die in een professionele setting willen spelen, vindt plaats tijdens dit concert. Het orkest staat onder leiding van Cees Coenen.

Orkest met een eigen geluid

We ontwikkelen een unieke klankkleur met dit projectorkest, dat een samensmelting is van een orkest, bigband, combo en professionele vocalisten. Deze combinatie vormt de ideale match om grootschalige evenementen muzikaal te ondersteunen.

Een projectorkest zonder grenzen

Dit orkest richt zich op alle gemotiveerde muzikanten uit Midden-Nederland die streven naar een bepaald kwaliteitsniveau. De deelnemende muzikanten zijn afkomstig uit diverse orkesten en bands en zijn in staat om binnen het vastgestelde aantal repetities een project succesvol uit te voeren.

Bekijk de samenstelling van het orkest
jong-en-oud
Cees_repetitiedag
afas zaal full
trompetsectie
afas bar full
lotte and friends

Aftrap met Top 2000 in Concert in AFAS Theater Leusden

Onze doelen zijn ambitieus

De aftrap is op 22 december en omvat een programma van twee uur waarin het orkest vijf artiesten begeleidt, variërend van Alderliefste tot Wudstik. Een professioneel combo en vocalisten zullen het orkest ondersteunen. Bovendien zorgt een deskundig team van licht- en geluidstechnici voor een unieke audiovisuele presentatie. De muzikale arrangementen zijn onder meer het werk van Jasper Staps, Robbert Scherpenisse, Jos Pijnappel en Ilja Reijngoud.

AFAS theater Leusden

22 december

Het concert wordt gehouden in het AFAS Theater in Leusden, een indrukwekkende locatie met aan 800 zitplaatsen.

Lees meer over de locatie
afas zaal full

TOP2000

cafe en theater

Het concert is een muzikale interpretatie van alle edities van de Top 2000, compleet met café en afterparty.

Meer over
afas bar full

Een crew van experts

unieke sound

De deelnemers aan het projectorkest kunnen rekenen op een team van vakmensen, ieder met unieke expertise en ervaring. Van workshops tot marketing, deze experts dragen bij om het project naar een hoger niveau te tillen. In combinatie met jullie muzikale talent streven we ernaar schitterende concerten neer te zetten.

Hoe ziet het projectorkest eruit?
Cees_repetitiedag

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Je vindt hier de meeste antwoorden terug. Heb je nog andere vragen of wil je even sparren: neem contact op.

Vragen of even sparren

Bij de formatie van het orkest wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de muzikanten. Er zal een evenwicht gezocht worden tussen repetitieavonden en oefendagen in het weekend. De definitieve data worden vastgelegd op basis van deelnemersaantallen en geplande projecten.

Momenteel stellen we de tijdslijn voor het project vast. We zijn ons bewust van het ambitieuze karakter van dit plan, maar met een weloverwogen tijdschema kan iedereen goed voorbereid aan het concert deelnemen.

Voor het orkest is een platform gecreëerd waarbij je wordt ingedeeld in een sectie op basis van je instrument. Hier kun je zelf de bladmuziek en bijbehorende opnames downloaden. Bovendien kun je eerdere afspraken en overeenkomsten inzien.

Voorlopig zal het orkest in het zwart gekleed optreden. Deze kledingkeuze is gemaakt met het oog op de podiumsetting, die vaak gebruikmaakt van lichteffecten en visuele elementen.

Het orkest is samengesteld uit muzikanten met drive, de drive om een nieuw orkest vol mogelijkheden van de grond te krijgen. We gaan ervan uit dat je als muzikant zelfstandig je partijen kunt voorbereiden met het beschikbare materiaal. Door workshops te organiseren, streven we ernaar om samen met jullie het orkest te laten groeien. Hierbij zijn podiumprésence en spelplezier van groot belang.

Deelname aan het kick-off concert TOP2000 in concert is kosteloos. Met dit concert wordt de doelstelling zichtbaar. Op basis van sponsors, fondsen en concerten wordt een deelname prijs bepaald voor het orkest. Ons streven is een financieel zelfvoorzienend orkest voor de toekomst te realiseren.

Het is geenszins onze intentie om muzikanten weg te lokken bij andere verenigingen. Dit orkest is opgericht om muzikanten die een extra uitdaging zoeken de kans te geven om naast hun huidige orkest of band aan interessante projecten deel te nemen. Bovendien richten we ons op muzikanten die graag willen spelen, maar zich niet permanent aan een orkest of band willen binden.

Er is geen vastomlijnde muziekstijl, maar het zal een mix worden tussen pop, bigband en musical: muziek in de categorie lichte muziek. De arrangementen proberen we zo veel mogelijk uniek te laten zijn met een eigen klank. De combinatie van orkest, combo en zang zal hiervoor moeten zorgen.

We gaan per project kijken naar mogelijkheden. Is er een groot festival waar we kunnen spelen of doen we een groot ABBA project in een schouwburg: we willen zo creatief en uniek mogelijk op het podium staan.

Aanmeldingsformulier Projectorkest TOP2000

Ben je enthousiast geworden na alles wat je hebt gelezen? Wil je deel uitmaken van dit unieke en ambitieuze muzikale avontuur? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden. We zijn op zoek naar gedreven muzikanten die, net als wij, streven naar muzikale hoogtepunten en die bereid zijn om tijd en energie te investeren om deze concertmomenten te creëren. Grijp deze kans en vul het onderstaande formulier in om je aan te melden. We kijken uit naar jouw bijdrage aan dit bijzondere project!

Zit jij 22 december op het podium in AFAS met een uniek orkest?

  1. Energie en toewijding
  2. Muzikaliteit
  3. Flexibiliteit
  4. Plezier
  5. Professionele organisatie
  6. nog een 6de punt

Geef je op en maak mee!

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een orkest naast je eigen muzikale hobby's. Groei mee en ontdek hoe je je grenzen kunt verleggen. Een professionele aanpak, workshops en plezier: dit wordt het nieuwe projectorkest.

Meld je nu aan!