vierkant

Stem op Lisiduna bij Rabo Clubsupport

We doen mee aan de Rabo Clubsupport. Ben je lid van de Rabobank, dan kun je op ons stemmen. Hoe meer stemmen we binnenkrijgen, hoe meer geld we ophalen. En dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken. Stem je op ons? Ga dan naar rabobank.nl/clubsupport.

Waarom doen we mee?

Sinds 1998 speelt ons dweilorkest al in dezelfde kleding. Het zijn hele oversized rode blouses (one size fits nobody ;-)) en hele grote blauwe dikke bodywarmers (we noemen ze ook wel slaapzakken). We beleven veel plezier aan de dweilorkestoptredens, maar het plaatje kan wat beter. Het is tijd dat het dweilorkest in een nieuw jasje wordt gestoken. Helaas hebben we door corona 2,5 jaar bijna geen geld binnengekregen. Een bijdrage voor nieuwe kleding zou dan ook erg welkom zijn!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?