WhatsApp-Image-2020-02-16-at-16.18.49

Saxofonisten gezocht

Samen muziek maken in een orkest. Gezelligheid en een borrel na afloop. Toegankelijke muziek spelen van meezingers tot filmklassiekers. Een feestje maken in Leusden en omstreken en gave themaconcerten organiseren. Wij zoeken saxofonisten (alt en tenor). Kom jij ons orkest versterken?

Samen met plezier muziek maken

Lijkt het jou wat om muziek te maken in dit gezellige orkest? Je komt terecht in een orkest met ongeveer 30 muzikanten. Lisiduna bestaat meer dan 110 jaar, maar onze kern is nooit veranderd: samen met plezier muziek maken. Dat is wat de leden van Lisiduna verbindt. Waar we bij Lisiduna veel waarde aan hechten, is dat de leden plezier maken en dat er een goede sfeer is binnen de vereniging. Wij geloven dat plezier en sfeer de sleutels zijn tot succes. En wij hebben succes als we samen mooie muziek maken.

Wat doet Lisiduna?

Om te laten zien hoe mooi muziek is en hoe fantastisch het is om samen muziek te maken, nemen we je graag mee in ons verhaal. Welk verhaal dat is, is afhankelijk van het optreden. We geven graag concerten met een bepaald thema of verhaal er omheen. Met zorg bepalen we welke muziek we gaan spelen. Muziek die past bij het thema of verhaal. Voorbeelden van zulke optredens zijn ‘Wakker worden met Lisiduna’ (2017), ‘Tast Toe met Lisiduna’ (2018) en ‘Lisiduna meets Rembrandt’ (2020). Daarnaast zijn we als Leusdense muziekvereniging uiteraard te zien en horen bij jaarlijks terugkomende evenementen in Leusden en omgeving, bijvoorbeeld op Koningsdag, de Avondvierdaagse en Sinterklaas.

Zoeken we jou?

Lijkt het je wat om bij ons te komen spelen? Kom gerust een keer langs op onze repetitie om sfeer te proeven. We repeteren iedere vrijdag van 20 tot 22 in het Scholen in de Kunst gebouw (Eikenlaan 1, Leusden). Heb je vragen, neem contact op via info@lisiduna.nl. Speel je een ander instrument dan saxofoon, dan ben je natuurlijk ook welkom.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?