Sinterklaas2021

Pietenband actief in Leusden en Amersfoort

Drie zaterdagen was de pietenband van Lisiduna dit jaar te zien en horen. Het was weer één groot feest om Sinterklaasmuziek te spelen. Dansende en zingende kinderen, koude neuzen en blije gezichten!

De intocht in Leusden

Op 13 november haalden de muzikanten de Sint binnen in winkelcentrum de Hamershof in Leusden. De hele middag liepen de muziekpieten door het winkelcentrum en maakten ze er een feestje van met bekende Sinterklaasmuziek.

Een uitstapje naar Amersfoort

Op 27 november was de Pietenband te horen in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Er stond een straffe wind, maar gelukkig waren de pieten goed gekleed. Ook was er af en toe tijd voor een pauze om op te warmen. Hoe later het werd, hoe meer dansende kinderen om ons heen stonden. Wat een feest!

Terug in Leusden

Op zaterdag 4 december was de band weer terug in Leusden, opnieuw in winkelcentrum de Hamershof. Wat een gezellige middag was dat zeg! Die Leusdense kinderen kunnen er wat van. Luidkeels werd er meegezongen. We gingen nog één keer helemaal uit ons dak.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Memorabel kerstconcert Lisiduna

Zaterdag 10 december gaf muziekvereniging Lisiduna een indrukwekkend kerstconcert voor een volle zaal in de Koningshof. Een avond van verbinding en vol hoogtepunten, waaronder zelfs een huwelijksaanzoek. Er werd samengewerkt met kinderen uit Leusden en Achterveld en met Oekraïense vluchtelingen die in Leusden verblijven.

Kerstconcert Lisiduna Leusden 2022

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?