Het Orkest

Het orkest is een groep van ongeveer 25 enthousiaste muzikanten. De bezetting bestaat uit zowel koper- als houtinstrumenten: trompet, hoorn, trombone, bariton, bas, klarinet, dwarsfluit, saxofoon. Daarnaast hebben we een uitgebreide slagwerksectie met drums, melodisch slagwerk (xylofoon, marimba, vibrafoon en bells) en andere percussie-instrumenten. Op dinsdagavond repeteert het orkest van 19.45 tot 22.00 uur onder leiding van dirigent Emile van der Peet. Met zijn enthousiasme en passie brengt hij het orkest iedere week weer een stap verder! Ben je benieuwd of het iets voor je is? Komt gerust een keer langs!

Soort muziek dat we spelen

We richten ons bewust niet op één muziekgenre. Door niet te kiezen voor een bepaald genre, geven we onszelf meer mogelijkheden en vrijheid bij het organiseren van de concerten. Door de muziek af te stemmen op het thema, kunnen we het publiek meenemen. Muziek roept een bepaald gevoel op en daarom is het belangrijk dat de muziek past bij de gelegenheid. Eerst bedenken we wat voor soort optreden we gaan geven. Daarna kijken we welke muziek hierbij past. Op deze manier kunnen we van ieder concert een bijzondere gelegenheid maken waarbij we het publiek meenemen in ons verhaal.

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen neem dan contact op door het formulier in te vullen

Het Orkest

Waar staan we voor?

Muziek kent geen leeftijd, we spelen samen de leukste muziek.

 • Samen muziek maken

  Samen muziek maken verbindt mensen van alle leeftijden, bevordert creativiteit, plezier en vriendschap door gedeelde passie en harmonie.

 • Ontwikkeling

  Samen muziek maken stimuleert persoonlijke groei, verbetert communicatievaardigheden, vergroot zelfvertrouwen en discipline, en versterkt sociale banden binnen een groep.

 • Gezelligheid

  Lisiduna biedt een warme, gezellige omgeving waar leden genieten van muziek, vriendschap, plezier en een sterke gemeenschapsgeest.

 • Mooie optredens

  Lisiduna staat bekend om haar prachtige optredens, waarbij een gevarieerd repertoire en passie voor muziek het publiek meeneemt.

 • Pop- en klassieke muziek

  Lisiduna brengt het beste van beide werelden, met een divers repertoire van zowel pop- als klassieke muziek, zodat iedereen kan aansluiten.

 • Projecten

  Lisiduna staat bekend om haar creatieve, bijzondere muzikale projecten, die zowel muzikanten als luisteraars blijven inspireren en verrassen.

trompetsectie-repetitiedag

verschillende orkesten

Maak ook kennis met de andere orkesten