DSC_0160

Open repetitie Verborgen Tuinen 2 september

Op vrijdag 2 september 2022 houdt het orkest een open repetitie in de Verborgen Tuinen in Leusden. De Verborgen Tuinen is de nieuwbouwwijk achter de brandweerkazerne en Villa Nova. De open repetitie is van 19.30 tot 20.15 uur.

Over de open repetitie

Het orkest speelt verschillende stukken en tussendoor legt dirigent Cees Coenen ook het een en ander uit over de muziek en hoe het wordt ingestudeerd. Iedereen is welkom om te komen kijken. Heb je een instrument en wil je een keer sfeer proeven? Kom er dan gerust bij zitten.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?