DSC_0315-voorwebsite

Open repetitie Berkelwijk vrijdag 1 juli

Op vrijdag 1 juli 2022 houdt het orkest van muziekvereniging Lisiduna een open repetitie in de Berkelwijk in Leusden. Vanaf 19 uur speelt het orkest bij KC Berkelwijk (adres: Berkelwijk 35). Iedereen is welkom om te komen kijken. Heb je een instrument en wil je een keer sfeer proeven? Kom er dan gerust bij zitten.

Over het orkest

Het orkest is een groep van ongeveer 30 enthousiaste muzikanten. De bezetting bestaat uit zowel koper- als houtinstrumenten: trompet, hoorn, trombone, bariton, bas, klarinet, dwarsfluit, saxofoon. Daarnaast hebben we een uitgebreide slagwerksectie met drums, melodisch slagwerk (xylofoon, marimba en bells) en andere percussie-instrumenten. Op vrijdagavond repeteert het orkest van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van dirigent Cees Coenen.

We geven graag concerten met een bepaald thema of verhaal er omheen. Met zorg bepalen we welke muziek we gaan spelen. Muziek die past bij het thema of verhaal. Voorbeelden van zulke  optredens zijn ‘Wakker worden met Lisiduna’ (2017), ‘Tast Toe met Lisiduna’ (2018) en ‘Lisiduna meets Rembrandt’ (2020). Daarnaast zijn we als Leusdense muziekvereniging uiteraard te zien en horen bij jaarlijks terugkomende evenementen in Leusden en omgeving, bijvoorbeeld op Koningsdag, de Avondvierdaagse en Sinterklaas.

Ben je benieuwd of het iets voor je is? Komt gerust een keer langs!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?