Lisiduna Groot Zandbrink 2023

Lisidunafans trotseren de kou bij Groot Zandbrink

Ondanks de kou lieten veel mensen zich niet tegenhouden om te genieten van ons optreden bij Groot Zandbrink. Op zondag 16 april klonken om 13 uur klonken de eerste klanken op deze prachtige weidse en groene plek. We hebben genoten van een fantastisch optreden met veel en enthousiast publiek.

Enthousiast publiek

We kregen enthousiaste reacties uit het publiek over ons afwisselende en moderne repertoire. Disneyfans die blij waren met het stuk Incredibles, jong publiek dat verrast werd door Multicolor van Son Mieux en natuurlijk zijn er altijd Abbafans. En dan was er nog een geweldige solo van onze Oekraïnse saxofonist Anatoly bij Cheap Thrills. Jong en oud waren aanwezig; familie, vrienden, trouwe Lisidunafans en muziekliefhebbers, maar ook toevallige voorbijgangers die een mooie wandeling of fietstocht aan het maken waren. Een wandelaarster maakte en tocht van Haarlem naar Arnhem en stuitte plots op ons optreden. Daar doen we het toch voor! Mensen verrassen en blij maken met muziek.

Afscheid en welkom

Helaas namen we gisteren afscheid van klarinettist Linda. Ruim 22 jaar was ze lid van Lisiduna, maar nu wordt het voor haar tijd voor iets anders op de vrijdagavond. Tegelijkertijd was het ook het eerste optreden van klarinettist Rita en paukenist/slagwerker Arthur. Met deze nieuwe aanwinsten zijn we natuurlijk erg blij!

Het was niet warm, maar het trouwe publiek bleef tot het einde. Gelukkig kon er worden opgewarmd met koffie en/of wijn, met dank aan Groot Zandbrink. Na het optreden stapten de meesten weer op de fiets om de tocht te vervolgen, na een welverdiende muzikale pauze. We hebben genoten!

Muzikale herinnereingen

Dit verslag hoort bij één of meer optredens uit de serie 'muzikale herinneringen'.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Project Orkest verrast publiek met onvergetelijk ‘Top2000 in Concert’

Het dak ging eraf in een volledig uitverkocht AFAS! Lisiduna nam het initiatief om op vrijdag 22 december 2023 in het AFAS Theater in Leusden een groots optreden te verzorgen. Onze eigen orkest werd aangevuld met andere muzikanten uit de regio (75 man!), waarmee we samen het projectorkest vormden. Deze show werd een zeer succesvolle…

Project Orkest Afas 2023

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?