IMG_8661

Lisiduna op Koningsdag

Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk muziek! Lisiduna levert ook dit jaar natuurlijk weer een bijdrage aan Koningsdag in Leusden.
Aubade
Om 10.30 uur start de aubade bij de Til in Leusden. Hier houdt de voorzitter van de Oranjevereniging een toespraak. Daarna worden bekende Nederlandse liedjes gezongen (onder onze muzikale begeleiding), bijvoorbeeld de Zilvervloot, aan de Amsterdamse grachten en het Dorp. De teksten worden uiteraard uitgedeeld! Na afloop gaan we langs woonzorgcentrum Hamersveld om met de bewoners ook een aantal liedjes te zingen.

Een uur lang popmuziek
‘s Middags vanaf 13.30 uur spelen we (orkest en malletband) een uur lang popmuziek op het plein bij de Zwarteweg. Kom lekker dansen op muziek van Michael Jackson, meezingen met Stil in mij en wegzwijmelen bij George Michael!

Het wordt weer een groot feest en we hebben er ontzettend veel zin in! We hopen jullie allemaal te zien.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Memorabel kerstconcert Lisiduna

Zaterdag 10 december gaf muziekvereniging Lisiduna een indrukwekkend kerstconcert voor een volle zaal in de Koningshof. Een avond van verbinding en vol hoogtepunten, waaronder zelfs een huwelijksaanzoek. Er werd samengewerkt met kinderen uit Leusden en Achterveld en met Oekraïense vluchtelingen die in Leusden verblijven.

Kerstconcert Lisiduna Leusden 2022

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?