WhatsApp-Image-2019-06-08-at-09.36.44

Lisiduna meets Rembrandt

Speel je mee met ons projectorkest?

Lisiduna organiseert op 15 februari 2020 een fantastisch optreden: Lisiduna meets Rembrandt. We willen dat graag samen met anderen uit Leusden doen. Heb je ooit een blaasinstrument of slagwerk gespeeld? Doe dan mee! Speel je een ander instrument (bijvoorbeeld een snaar- of toetseninstrument), maar wil je wel graag meedoen? Laat het ons weten, want in overleg is er veel mogelijk! 

Onder leiding van onze dirigent Cees Coenen repeteren we tien repetities met dit projectorkest. De repetities zijn op vrijdagavond van 20 tot 22 uur in MFC Atria in Leusden (Asschatterweg 36b). Ben je niet helemaal zeker of dit is iets voor je is weet je niet zeker of je geschikt bent? Kom dan op vrijdagavond 13 september op de proefrepetitie! Vanaf oktober repeteren we om de week met het projectorkest. De exacte data worden later bekend gemaakt.

De kosten zijn 50 euro voor het hele project. Voor vragen of om je aan te melden, stuur je een mail naar rembrandt@lisiduna.nl.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Memorabel kerstconcert Lisiduna

Zaterdag 10 december gaf muziekvereniging Lisiduna een indrukwekkend kerstconcert voor een volle zaal in de Koningshof. Een avond van verbinding en vol hoogtepunten, waaronder zelfs een huwelijksaanzoek. Er werd samengewerkt met kinderen uit Leusden en Achterveld en met Oekraïense vluchtelingen die in Leusden verblijven.

Kerstconcert Lisiduna Leusden 2022

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?