Groot Zandbrink

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Op zondag 16 april spelen we tussen 13 en 14 uur bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Op deze prachtige plek in het buitengebied tussen Leusden en Achterveld geniet je in het theehuis van een kopje koffie of thee en een lekker stuk taart terwijl wij je vergezellen met een gevarieerd repertoire aan muziek: een ideale en muzikale tussenstop tijdens je wandeling of fietstocht. De monumentale boerderij Hoeve Groot Zandbrink vind je op Postweg 2 in Leusden. Diverse wandel- en fietsroutes komen hier langs. Dus kies een leuke route en wees welkom!

Je muzikale tussenstop zal alles behalve ééntonig zijn. We spelen onder andere filmmuziek, zoals Incredibles, en de bekende pophits Multicolor en Cheap Thrills, met een geweldige improvisatie van onze Oekraïense saxofonist Anatoly. Ook kun je genieten van keltische klanken met ‘Celtic Air and Dance’ en het opzwepende ‘Arabian Dances’. Kortom, een heerlijke afwisseling in de muziek waarna je weer genoeg energie hebt om de wandeling of fietstocht te vervolgen.

Ook muziek maken bij Lisiduna?

Ben je op zoek naar een gezellige en muzikale uitlaatklep in Leusden? Dan is Lisiduna dé muziekvereniging voor jou! Wij bieden plezier en uitdaging voor alle leeftijden, beginner en de meer ervaren muzikant. Naast muzikaliteit is gezelligheid bij ons erg belangrijk.

Wij zijn op dit moment specifiek op zoek naar klarinettisten, saxofonisten, hoornisten en trombonisten. Maar ook andere instrumenten zijn zeker welkom! Kom eens vrijblijvend langs bij een repetitie: vrijdag van 20 tot 22 uur, Scholen in de Kunst Leusden (Eikenlaan 1).

Neem contact met me op

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Memorabel kerstconcert Lisiduna

Zaterdag 10 december gaf muziekvereniging Lisiduna een indrukwekkend kerstconcert voor een volle zaal in de Koningshof. Een avond van verbinding en vol hoogtepunten, waaronder zelfs een huwelijksaanzoek. Er werd samengewerkt met kinderen uit Leusden en Achterveld en met Oekraïense vluchtelingen die in Leusden verblijven.

Kerstconcert Lisiduna Leusden 2022

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?