Logo-jubileum

Lisiduna 110 jaar!

Waarschijnlijk was het jullie nog niet ontgaan, maar Lisiduna heeft dit jaar een jubileum! Onze fantastische muziekvereniging heeft de mooie leeftijd van 110 jaar bereikt. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. We hebben een aantal bijzondere evenementen voor jullie!
Koningsdag: na het succes van vorig jaar geven we ook dit jaar weer een popconcert op het muziekplein bij de Zwarteweg! We spelen vanaf 14.30 uur een uur lang popmuziek. Kom lekker dansen en meezingen! Uiteraard leveren we ook onze muzikale bijdrage aan de aubade ‘s ochtends (10.30 uur, de Til).

Tast Toe met Lisiduna: vorig jaar een brunch (Wakker Worden met Lisiduna), dit jaar een diner! Op zaterdag 26 mei kan het publiek genieten van eten uit allerlei verschillende landen, wij spelen bijpassende muziek. En dat op een prachtige bosrijke locatie: het Leusderend (Dodeweg 6, Leusden).

Muziekexpeditie: een mooi concert als afsluiter van het mooie jubileumjaar! Tijdens dit evenement kan het publiek de verschillende onderdelen van Lisiduna leren kennen op de mooie Leusdense locatie Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden).

Natuurlijk zijn we dit jaar ook zoals altijd aanwezig bij jaarlijkse evenementen in Leusden zoals de dodenherdenking, de avondvierdaagse en Sinterklaas.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Dweilorkest speelt op smartlappenfestival Amersfoort

Een dag vol muziek, plezier & meezingers! Ons dweilorkest mocht dit jaar meedoen aan het Smartlappenfestival Amersfoort. De dag was prachtig, met mooi rustig en warm weer. Na een optreden bij café Koppelpoort gingen we aan boord van een boot van de Waterlijn. Daarmee voeren we naar de Kamperbinnenpoort om een kort optreden te geven.…

Dweilorkest 13-4-2024

Zomerse sferen; Vive la France

Voor ons zomerconcert zoeken wij bruisende muzikanten die samen met ons de honderden mensen op het dorpsplein meenemen op een zomers avontuur vol Franse chansons, zoete ballads, wijn, stokbrood en opzwepende pop. Het repertoire bestaat uit lichte muziek in Franse sferen en is voor iedereen te spelen. Het Project Orkest is de hoofdact van het muzikale programma…

Flowerpower tijdens wijkfeest

Nieuw dirigenten duo

Het vertrek van dirigent Cees Coenen heeft grote impact binnen onze hechte vereniging. Maar gelukkig kunnen we melden dat onze zoektocht naar een nieuwe dirigent ons uiteindelijk 2 nieuwe dirigenten heeft opgeleverd: Emile van der Peet en Jos Pijnappel. Emile gaat vanaf 2 april aan de slag als vaste dirigent van het orkest. Jos zal…

Dirigentenduo

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?