Logo-jubileum

Lisiduna 110 jaar!

Waarschijnlijk was het jullie nog niet ontgaan, maar Lisiduna heeft dit jaar een jubileum! Onze fantastische muziekvereniging heeft de mooie leeftijd van 110 jaar bereikt. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. We hebben een aantal bijzondere evenementen voor jullie!
Koningsdag: na het succes van vorig jaar geven we ook dit jaar weer een popconcert op het muziekplein bij de Zwarteweg! We spelen vanaf 14.30 uur een uur lang popmuziek. Kom lekker dansen en meezingen! Uiteraard leveren we ook onze muzikale bijdrage aan de aubade ‘s ochtends (10.30 uur, de Til).

Tast Toe met Lisiduna: vorig jaar een brunch (Wakker Worden met Lisiduna), dit jaar een diner! Op zaterdag 26 mei kan het publiek genieten van eten uit allerlei verschillende landen, wij spelen bijpassende muziek. En dat op een prachtige bosrijke locatie: het Leusderend (Dodeweg 6, Leusden).

Muziekexpeditie: een mooi concert als afsluiter van het mooie jubileumjaar! Tijdens dit evenement kan het publiek de verschillende onderdelen van Lisiduna leren kennen op de mooie Leusdense locatie Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden).

Natuurlijk zijn we dit jaar ook zoals altijd aanwezig bij jaarlijkse evenementen in Leusden zoals de dodenherdenking, de avondvierdaagse en Sinterklaas.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?