informatief

Je vindt hier alle informatie over de vereniging en opleiding

Wil je meer weten?

Lid worden

Word lid bij Lisiduna en ontdek de wereld van muziek!

Heb je een passie voor muziek en wil je jouw talent verder ontwikkelen? Zoek je een gezellige, inspirerende omgeving waar je samen met anderen kunt groeien? Dan is Lisiduna dé plek voor jou!

Als lid van Lisiduna maak je deel uit van een hechte, enthousiaste muziekfamilie die zowel pop- als klassieke muziek speelt. Onze leden variëren van jonge beginners tot ervaren muzikanten, en samen creëren we onvergetelijke optredens en bijzondere muzikale projecten.

Bij Lisiduna staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Onze ervaren dirigent helpt je om je muzikale vaardigheden verder te ontwikkelen en je volledige potentieel te bereiken. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en repetitiedagen om samen te leren en te groeien.

Maar lid worden bij Lisiduna gaat niet alleen om muziek maken; het draait ook om gezelligheid en vriendschap. Naast onze reguliere repetities en optredens organiseren we regelmatig sociale activiteiten om de band tussen de leden te versterken en gewoon samen plezier te maken.

Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het lidmaatschap en kom eens langs bij een repetitie. We verwelkomen je graag in onze muzikale familie en kijken uit naar de prachtige muziek die we samen zullen maken!

Wil je lid worden of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in zodat we al je informatie hebben. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Aanmeldingsformulier