23032821_1728200853888615_4860042488307434283_n

Lisiduna brengt Leusden en Amersfoort in kerstsfeer

Muziekvereniging Lisiduna geeft de komende weken verschillende kerstoptredens. De malletband, het orkest en het Kei Stedelijk Opleidingsorkest (KSO) is in Leusden en Amersfoort te zien en horen.
Malletband bij kerststallententoonstelling
Op dinsdagavond 12 december treedt de malletband op bij de kerststallententoonstelling in de Sint Ansfriduskerk in Amersfoort. Van 19.30 tot 20.15 uur speelt de slagwerkgroep kerstmuziek in de kerk. De opbrengst van onder andere de entree (€2,-) gaat volledig naar een project van het Ronald McDonald huis!

Kerstconcert KSO
Op woensdag 13 december doet het KSO mee aan het kerstconcert van de Scholen in de Kunst. In het KSO spelen de leerlingen van Lisiduna samen met leerlingen van de Amersfoortse verenigingen Coda, Juliana/Bernhard, en Wilskracht. Het kerstconcert is van 18.45 tot 20.30 uur in de St. Martinuskerk in Hoogland. Kaartjes kosten €4,- en zijn verkrijgbaar via www.scholenindekunst.nl.

Op vrijdag 15 december treedt het KSO op in café Bruis in het Eemhuis in Amersfoort. Het optreden is van 18.30 tot 19.15 uur en de toegang is gratis.

Malletband en orkest bij kerstbomenverkoop Lockhorst
Op zaterdag 16 december verzorgen het orkest en de malletband live kerstmuziek bij de kerstbomenverkoop op landgoed Lockhorst (Lockhorsterweg 4, Leusden). Van 11.00 tot 13.00 uur zorgen de twee muzikale groepen voor nog meer kerstsfeer!

Orkest bij ‘Proef de Biezenkamp’
Op zaterdag 23 december speelt het orkest bij ‘Proef de Biezenkamp’. Tussen de kersthuisjes op de Biezenkamp speelt het orkest tussen 14.00 en 16.00 uur kerstmuziek. De bezoekers kunnen in een kerstlandschap genieten van eten, glühwein en gezelligheid.

Na deze mooie optredens nadert het einde van 2017. Een fantastisch jaar met onder andere het brunchconcert ‘Wakker Worden Met Lisiduna’, het vernieuwde Koningsdagconcert en de deelname aan Opera Leusden. Rob Leeuwenburg, voorzitter van Lisiduna: ‘Met trots kijken we terug op 2017. We hebben ontzettend veel mooie optredens gedaan! Zo hopen we de vereniging meer bekendheid te geven in Leusden. Ook 2018 wordt een mooi jaar voor Lisiduna. We bestaan dan namelijk 110 jaar!’.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?