DSC03559-facebook-link-image

Kerst vanaf de bank – livestreamconcert afgelast

UPDATE 16 december 2020:Het livestream kerstconcert op zaterdag 19 december is afgelast. Vanwege de nieuwe maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kan ons orkest helaas niet bij elkaar komen. In januari kijken we naar nieuwe mogelijkheden voor een livestreamconcert in de Dorpskerk.

We vinden het ontzettend jammer dat we voorlopig weer geen muziek kunnen maken. Door corona hebben we afgelopen jaar natuurlijk bijna geen optredens gehad. Dat betekent dat onze vereniging ook weinig inkomsten had. Wil je ons een steuntje in de rug geven? Je kunt op deze pagina gemakkelijk via Tikkie een kleinen donatie doen. Iedere bijdrage wordt erg gewaardeerd!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?