20171216_130910

Kerst 2018 met Lisiduna

De dagen worden weer korter en de kaarsjes gaan aan. We gaan richting december en dat is een maand waarin Lisiduna nooit stil zit. We hebben dit jaar weer een aantal mooie kerstoptredens in Leusden op het programma staan.
Zaterdag 15 december: Kerstbomenverkoop Lockhorst
Na het succes van vorig jaar spelen we dit jaar opnieuw bij de kerstbomenverkoop op Landgoed Lockhorst (Lockhorsterweg 4, Leusden). Koop hier een prachtige kerstboom en geniet ondertussen van live kerstmuziek, onder het genot van een warm drankje! We spelen hier tussen 11.00 en 13.00 uur.

Zaterdag 22 december: Proef de Biezenkamp
Ook op dit evenement waren we vorig jaar te vinden. Winkelcentrum de Biezenkamp staat tijdens “Proef de Biezenkamp” vol met sfeervolle kersthuisjes. Je kunt er genieten van allerlei lekker eten, drinken én van muziek. Er is dit jaar zelfs een schaatsbaan! We spelen hier tussen 14.00 en 15.00 uur.

Zaterdag 22 december: Kerst In met het Leusdens Mannenkoor
Samen met het Leusdens Mannenkoor geven we een kerstconcert in de Marcuskerk (Asschatterweg 1, Leusden). Het wordt een afwisselende en sfeervolle avond vol kerstmuziek! Kaarten kosten 12.50 euro en zijn verkrijgbaar via info@lisiduna.nl. Voor iedere donateur is één kaart beschikbaar voor 10 euro, daarna de reguliere prijs.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?