Lisidunageel

Jubileum Lisiduna in Leusden Toen

Het jubileum van Lisiduna heeft een prominente plek gekregen in het blad van de Historische Kring “Leusden Toen”. Vier keer per jaar beschrijft dit blad de historie van Leusden. In nummer 3 van de 34ste jaargang staat een mooi stuk over ons jubileum: Muziekvereniging Lisiduna 110 jaar!

Wil je nog meer lezen over onze historie? In 2008 (bij het 100-jarig bestaan) werd er ook aandacht besteed aan onze vereniging in de Leusden Toen: 100 jaar met de muziek mee!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Memorabel kerstconcert Lisiduna

Zaterdag 10 december gaf muziekvereniging Lisiduna een indrukwekkend kerstconcert voor een volle zaal in de Koningshof. Een avond van verbinding en vol hoogtepunten, waaronder zelfs een huwelijksaanzoek. Er werd samengewerkt met kinderen uit Leusden en Achterveld en met Oekraïense vluchtelingen die in Leusden verblijven.

Kerstconcert Lisiduna Leusden 2022

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?