informatief

Je vindt hier alle informatie over de vereniging en opleiding

Wil je meer weten?

Informatie

Repetities en locaties

Onze orkesten repeteren op verschillende locaties en tijden. Het orkest en dweilorkest repeteren in het gebouw van ‘Wouters Totaalafbouw’ in Amersfoort en het Kei Stedelijk Opleidingsorkest in het Eemhuis Amersfoort.

Repetitie orkest

Dinsdag 19.45 – 22.00 uur
Wiekenweg 35
3815 KL Amersfoort

Repetitie Kei Stedelijk Opleidingsorkest

Vrijdag 18.45 – 19.30 uur
Eemhuis op de vierde verdieping (Scholen in de Kunst)
Eemplein in Amersfoort

Contributie

Als lid van Lisiduna betaal je per jaar 235 euro contributie. Als je muziekles hebt, dan is je contributie inbegrepen in het lesgeld. Lees daarover meer op de pagina muziekles.

Instrument in bruikleen

Je kunt bij ons een instrument in bruikleen krijgen van de vereniging. Dat kost 13 euro per jaar.

Kleding

Tijdens de optredens draagt iedereen in het orkest dezelfde kleding. Afhankelijk van het soort optreden draag je het uniform van het orkest of de blauwe polo en het vest van het orkest.

Hoe regelen wij de dingen?

Koffiekaart

Koffie of thee in de pauze of een biertje of wijntje in de derde helft? Voor 10 euro koop je een strippenkaart waarmee je je drankjes kunt betalen. Koop je strippenkaart bij onze koffiekoningin Gerda. Overigens, koekjes en chips (en als je mazzel hebt bitterballen) zijn bij de prijs inbegrepen.

Muziek

Regelmatig vind je nieuwe muziek op je lessenaar. Als we nieuwe muziek hebben, worden de partijen uitgedeeld voorafgaand aan de repetitie. Mis je een partij, geef het dan door aan de muziekcommissie. Deze bestaat uit Sanne, Anke en Marissa.

Afmelden

Liever zien je we natuurlijk iedere week de sterren van de hemel spelen, maar het kan gebeuren dat je er een keer niet kan zijn. Afmelden kan bij Gerda. Met uitzondering van onverwachte situaties meld je je minimaal 3 dagen voorafgaand aan de repetitie af.