informatief

Je vindt hier alle informatie over de vereniging en opleiding

Wil je meer weten?

Informatie

Repetities en locaties

Onze orkesten repeteren op verschillende locaties en tijden. Het orkest en dweilorkest repeteren in de aula (grote zaal) van Scholen in de Kunst Leusden en het Kei Stedelijk Opleidingsorkest in het Eemhuis Amersfoort.

Repetitie orkest

Vrijdag 20.00 – 22.00 uur
Scholen in de Kunst Leusden
Eikenlaan 1
3831 XD Leusden

Repetitie dweilorkest

Iedere eerste vrijdag van de maand 19.00 – 20.00 uur
Scholen in de Kunst Leusden
Eikenlaan 1
3831 XD Leusden

Repetitie Kei Stedelijk Opleidingsorkest

Vrijdag 18.30 – 19.15 uur
Eemhuis
Eemplein 71-77, Amersfoort

Contributie

Als lid van Lisiduna betaal je per jaar 220 euro contributie. Als je muziekles hebt, dan is je contributie inbegrepen in het lesgeld. Lees daarover meer op de pagina muziekles.

Instrument in bruikleen

Je kunt bij ons een instrument in bruikleen krijgen van de vereniging. Dat kost 13 euro per jaar.

Kleding

Tijdens de optredens draagt iedereen in het orkest dezelfde kleding. Afhankelijk van het soort optreden draag je het uniform van het orkest of de blauwe polo en het vest van het orkest.

Hoe regelen wij de dingen?

Koffiekaart

Koffie of thee in de pauze of een biertje of wijntje in de derde helft? Voor 10 euro koop je een strippenkaart waarmee je je drankjes kunt betalen. Koop je strippenkaart bij onze koffiekoningin Gerda. Overigens, koekjes en chips (en als je mazzel hebt bitterballen) zijn bij de prijs inbegrepen.

Muziek

Regelmatig vind je nieuwe muziek op je lessenaar. Als we nieuwe muziek hebben, worden de partijen uitgedeeld voorafgaand aan de repetitie. Mis je een partij, geef het dan door aan de muziekcommissie. Deze bestaat uit Sanne, Anke, Marissa en Aniek.

Afmelden

Liever zien je we natuurlijk iedere week de sterren van de hemel spelen, maar het kan gebeuren dat je er een keer niet kan zijn. Afmelden kan bij Gerda. Met uitzondering van onverwachte situaties meld je je minimaal 3 dagen voorafgaand aan de repetitie af.