IGP0229

Gratis concert Lisiduna bij Jobs Koffiekamer zaterdag 15 juni

Op zaterdag 15 juni geven we een gratis toegankelijk concert naast het terras van Jobs Koffiekamer in Leusden. Het concert duurt van 12 tot 14 uur. Tijdens het concert kun je genieten van koffie en een lunch bij Jobs Koffiekamer

Afwisselende muziek

Bij het concert laten we een divers repertoire horen. We gaan van bekende hits zoals “Zoutelande” naar een prachtig stuk waarbij de reis van een stoomlocomotief wordt nagebootst. Cees Coenen, onze dirigent: “Zowel voor de muzikanten als voor het publiek is het leuk om afwisselende muziek te maken. Zo laten we ook zien dat je met een orkest veel kanten op kunt. Sommige stukken zijn speciaal gemaakt voor een harmonie. Dat is vaak een leuke uitdaging voor een muzikant. Tegelijkertijd is het ook leuk om soms nummers te spelen die je dagelijks op de radio hoort.”

Koffie en lunch bij Jobs Koffiekamer

Tijdens het concert kun je genieten van heerlijke koffie én een lunch uit de pas geopende keuken van Jobs Koffiekamer. Wij én de eigenaar van Jobs Koffiekamer zagen een samenwerking op de zaterdagmiddag wel zitten!
Voor het concert hoef je geen entree te betalen. We nodigen Leusden van harte uit om te komen genieten van muziek onder het genot van koffie en een broodje of iets anders van de kaart van Jobs Koffiekamer. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren. Job (eigenaar Jobs Koffiekamer): “We zijn meer van het principe: loop lekker binnen. Dus dat kan ook gewoon op 15 juni!”

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?