Lunchconcert

Een perfecte muzikale stop tijdens je fietstocht of wandeling. Geniet van een kopje koffie, taart én muziek!

harmonieorkest

informatie

Details over Lunchconcert

Datum: 16 april 2023
Tijd: 13:00 tot 14:00
Postweg 1 in Leusden

Een perfecte muzikale stop tijdens je fietstocht of wandeling. Geniet van een kopje koffie, taart én muziek!

Op zondag 16 april spelen we tussen 13 en 14 uur bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Op deze prachtige plek in het buitengebied tussen Leusden en Achterveld geniet je in het theehuis van een kopje koffie of thee en een lekker stuk taart terwijl wij je vergezellen met een gevarieerd repertoire aan muziek: een ideale en muzikale tussenstop tijdens je wandeling of fietstocht. De monumentale boerderij Hoeve Groot Zandbrink vind je op Postweg 2 in Leusden. Diverse wandel- en fietsroutes komen hier langs. Dus kies een leuke route en wees welkom!

Je muzikale tussenstop zal alles behalve ééntonig zijn. We spelen onder andere filmmuziek, zoals Incredibles, en de bekende pophits Multicolor en Cheap Thrills, met een geweldige improvisatie van onze Oekraïense saxofonist Anatoly. Ook kun je genieten van keltische klanken met ‘Celtic Air and Dance’ en het opzwepende ‘Arabian Dances’. Kortom, een heerlijke afwisseling in de muziek waarna je weer genoeg energie hebt om de wandeling of fietstocht te vervolgen.

Hou me op de hoogte

Het kan gebeuren dat er wijzigingen zijn in de tijd of locatie. Wil je op de hoogte blijven van dit optreden of andere evenementen? Laat dan je gegevens achter.

kalender

Nog meer optredens

In dit overzicht nog meer aankomende optredens. Mis er geen en geniet van de diverse mooie optredens die het orkest van Lisiduna te bieden heeft.

Het dak eraf met Top 2000 in Concert

In 2023 hebben we samen met 60 extra muzikanten een onvergetelijk concert neergezet in het AFAS Theater in Leusden. Ook dit jaar vullen we alle 837 stoelen in het AFAS Theater met een enthousiast publiek. Dat doen we niet één keer, maar wel drie avonden op een rij! Doe je met ons mee? Schrijf je dan alvast in…

Alderliefste-Project-Orkest-Afas-Leusden