Koningsdag

De aubade in nieuwe stijl: zing de bekende Nederlandse klassiekers mee voor de Koning! Na afloop van de aubade geven we nog een extra concert.

harmonieorkest

informatie

Details over Koningsdag

Datum: 27 april 2023
Tijd: 10:30 tot 12:00
Hamersveldseweg 20 in Leusden

De aubade in nieuwe stijl: zing de bekende Nederlandse klassiekers mee voor de Koning! Na afloop van de aubade geven we nog een extra concert.

De aubade in nieuwe stijl: zing de bekende Nederlandse klassiekers mee voor de Koning! Na afloop van de aubade geven we nog een extra concert op dezelfde plek.

Hou me op de hoogte

Het kan gebeuren dat er wijzigingen zijn in de tijd of locatie. Wil je op de hoogte blijven van dit optreden of andere evenementen? Laat dan je gegevens achter.

kalender

Nog meer optredens

In dit overzicht nog meer aankomende optredens. Mis er geen en geniet van de diverse mooie optredens die het orkest van Lisiduna te bieden heeft.

Zomerconcert 15 juni

Franse chansons, zoete ballads, wijn, stokbrood en opzwepende pop

Flowerpower tijdens wijkfeest
Het dak eraf met Top 2000 in Concert

In 2023 hebben we samen met 60 extra muzikanten een onvergetelijk concert neergezet in het AFAS Theater in Leusden. Ook dit jaar vullen we alle 837 stoelen in het AFAS Theater met een enthousiast publiek. Dat doen we niet één keer, maar wel drie avonden op een rij! Doe je met ons mee? Schrijf je dan alvast in…

Alderliefste-Project-Orkest-Afas-Leusden