Gluren bij de Buren

Lisiduna tijdens Gluren bij de Buren: een unieke combinatie van verhaal en muziek!

harmonieorkest

informatie

Details over Gluren bij de Buren

Datum: 2 juli 2023
Tijd: 14:30 tot 18:00
Calabrië in Leusden

Lisiduna tijdens Gluren bij de Buren: een unieke combinatie van verhaal en muziek!

Stap in de wondere wereld van Haas en Vos tijdens het optreden van het orkest van Lisiduna bij Gluren bij de Buren! Beleef samen met je kinderen het avontuur van deze onafscheidelijke vrienden op vakantie en laat je betoveren door de muziek. Een heerlijk kinderverhaal met een knipoog naar volwassenen.

Stap op de fiets en hop van locatie naar locatie terwijl je onderweg geniet van mooie lokale optredens.

We spelen drie keer een half uur (14.30 uur – 16.00 – 17.30 uur). Meer informatie over het programma op de website van Gluren bij de Buren.

Hou me op de hoogte

Het kan gebeuren dat er wijzigingen zijn in de tijd of locatie. Wil je op de hoogte blijven van dit optreden of andere evenementen? Laat dan je gegevens achter.

kalender

Nog meer optredens

In dit overzicht nog meer aankomende optredens. Mis er geen en geniet van de diverse mooie optredens die het orkest van Lisiduna te bieden heeft.

Het dak eraf met Top 2000 in Concert

In 2023 hebben we samen met 60 extra muzikanten een onvergetelijk concert neergezet in het AFAS Theater in Leusden. Ook dit jaar vullen we alle 837 stoelen in het AFAS Theater met een enthousiast publiek. Dat doen we niet één keer, maar wel drie avonden op een rij! Doe je met ons mee? Schrijf je dan alvast in…

Alderliefste-Project-Orkest-Afas-Leusden