Avondvierdaagse Leusden 2023

Samen de vierdaagse wandelaars toejuichen? We spelen langs de route om jullie te voorzien van leuke muziek.

harmonieorkest

informatie

Details over Avondvierdaagse Leusden 2023

Datum: 26 mei 2023
Tijd: 20:00 tot 21:15
't Erf 1 in Leusden

Samen de vierdaagse wandelaars toejuichen? We spelen langs de route om jullie te voorzien van leuke muziek.

Het orkest van Lisiduna zal een feestelijk optreden verzorgen tijdens de intocht van de Avondvierdaagse 2023 in Leusden. We zorgen op het plein bij het gemeentehuis voor extra sfeer en gezelligheid, waardoor de wandelaars hun vierdaagse prestatie op een feestelijke manier kunnen afsluiten. Ben je supporter? Kom dan gezellig bij ons staan!

Hou me op de hoogte

Het kan gebeuren dat er wijzigingen zijn in de tijd of locatie. Wil je op de hoogte blijven van dit optreden of andere evenementen? Laat dan je gegevens achter.

kalender

Nog meer optredens

In dit overzicht nog meer aankomende optredens. Mis er geen en geniet van de diverse mooie optredens die het orkest van Lisiduna te bieden heeft.

Nazomerconcert 27 september

Op 27 september van 19-21 uur gaat orkest Lisiduna een zomers optreden verzorgen bij de terrasjes aan de Kooikersgracht in de Hamershof. Ben je muzikant en wil je meedoen? Superleuk. Klarinet, hoorn en bariton worden nu met name gezocht! Meer info? meedoen@lisiduna.nl

WhatsApp Image 2024-06-18 at 09.02.59 (1)
Het dak eraf met Top 2000 in Concert

In 2023 hebben we samen met 60 extra muzikanten een onvergetelijk concert neergezet in het AFAS Theater in Leusden. Ook dit jaar vullen we alle 837 stoelen in het AFAS Theater met een enthousiast publiek. Dat doen we niet één keer, maar wel drie avonden op een rij! Doe je met ons mee? Schrijf je dan alvast in…

Alderliefste-Project-Orkest-Afas-Leusden