Een vliegende start van het nieuwe jaar

Op vrijdag 8 januari maakten we met z’n alleen een vliegende start het nieuwe jaar in. Lisiduna bestaat dit jaar 110 jaar en we gaan ontzettend veel leuke dingen doen! De nieuwjaarsreceptie gaf een mooi beeld van het fantastische jaar dat we voor de boeg hebben!
110 jaar Lisiduna
Natuurlijk zijn we druk bezig met het organiseren van muzikale activiteiten in ons jubileumjaar. Onder het genot van een heerlijk soepbuffet presenteerde iedere commissie op 8 januari haar plan voor een activiteit. Leusden gaat veel van ons horen in 2018!

Verbinden en verbonden
De rode draad van ons jubileumjaar is ‘verbinden & verbonden’. De leden van Lisiduna weten als geen ander dat muziek verbindt, want samen maken ze de vereniging. Daarnaast zorgt Lisiduna met haar muzikale activiteiten al 110 jaar voor verbinding in Leusden. Wij hopen dit jaar (en de jaren daarna) de mensen in Leusden weer een beetje extra te verbinden met nieuwe, bijzondere muzikale evenementen!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?