Dweilorkest 13-4-2024

Dweilorkest speelt op smartlappenfestival Amersfoort

Een dag vol muziek, plezier & meezingers!

Ons dweilorkest mocht dit jaar meedoen aan het Smartlappenfestival Amersfoort. De dag was prachtig, met mooi rustig en warm weer.

Dweilorkest 13-4-2024

Na een optreden bij café Koppelpoort gingen we aan boord van een boot van de Waterlijn. Daarmee voeren we naar de Kamperbinnenpoort om een kort optreden te geven. Daarna voeren we naar Onze Lieve Vrouwetoren, museum Flehite en het Havik om korte optredens te geven. Met overal meezingende en meedansende mensen langs de route.

Bij café van Zanten konden we even bijkomen en wat drinken. Daarna hebben we ook daar natuurlijk even een paar heerlijke smartlappen gespeeld.

En toen, na drie uur spelen, mochten we als klapstuk een optreden verzorgen op het podium van de Groenmarkt, wat een geweldig feest was dit!

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

Zomerse sferen; Vive la France

Voor ons zomerconcert zoeken wij bruisende muzikanten die samen met ons de honderden mensen op het dorpsplein meenemen op een zomers avontuur vol Franse chansons, zoete ballads, wijn, stokbrood en opzwepende pop. Het repertoire bestaat uit lichte muziek in Franse sferen en is voor iedereen te spelen. Het Project Orkest is de hoofdact van het muzikale programma…

Flowerpower tijdens wijkfeest

Nieuw dirigenten duo

Het vertrek van dirigent Cees Coenen heeft grote impact binnen onze hechte vereniging. Maar gelukkig kunnen we melden dat onze zoektocht naar een nieuwe dirigent ons uiteindelijk 2 nieuwe dirigenten heeft opgeleverd: Emile van der Peet en Jos Pijnappel. Emile gaat vanaf 2 april aan de slag als vaste dirigent van het orkest. Jos zal…

Dirigentenduo

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?