Koningsdag-bierviltje-2018

De nieuwste hits op Koningsdag

Lisiduna geeft op Koningsdag een optreden bij de Horeca Zwarteweg in Leusden. Een uur lang spelen het orkest en de malletband verschillende bekende hits.
Lisiduna speelt van 14 tot 15 uur op de parkeerplaats bij de Swarte Steegh. Dirigent Cees Coenen heeft allerlei nieuwe muziek geschreven. Cees: ‘Voor het orkest heb ik een aantal nummers geschreven die je op dit moment veel op de radio hoort. Publiek spreek je meer aan met herkenbare muziek. Daarnaast is het voor de muzikanten natuurlijk ook leuk om deze nummers te spelen.’ Het optreden is een soort miniversie van het Popconcert dat Lisiduna gaf in november in samenwerking met popkoor Popvalley. Onder andere worden de nummers ‘Rockabye’, ‘Don’t be so shy’ en ‘Let’s get it started’ gespeeld.

De Leusdense muziekvereniging zit absoluut niet stil. Na het succesvolle popconcert in november, gaf ze begin april een sfeervol brunchconcert bij Groot Zandbrink. De komende tijd zal Lisiduna ook weer meer buiten te zien zijn. Friso Hofman, voorzitter Lisiduna: ‘De avondvierdaagses staan over een tijdje weer voor de deur, maar dat is zeker niet het enige wat ons bezighoudt. In 2018 bestaat Lisiduna 110 jaar en we zijn druk bezig om dat op een mooie manier te vieren.’ Lijkt je het leuk om de nieuwste muziek te spelen met een leuke groep mensen? Neem dan contact op via secretariaat@lisiduna.nl.

Andere berichten

Een kort overzicht van de vorige berichten. Wil je meer lezen klik dan door op alle berichten

In memoriam: saxofoondocent Rombout Stegink 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Rombout Stegink is overleden. Rombout gaf saxofoonles bij onze vereniging.  Rombout gaf les voor Scholen in het Kunst Amersfoort en deed dat een dag in de week ook in het Kunstgebouw in Leusden. Sinds september 2020 gaf hij ook les aan leerlingen van muziekvereniging Lisiduna. Leerlingen die hij voor onze…

Lisiduna Fav Icon

Lisiduna bij Groot Zandbrink: de perfecte muzikale tussenstop

Zondag 16 april 2023 tussen 13 en 14 april treedt het orkest van Lisiduna op bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Geniet van koffie en taart en een gevarieerd muzikaal repertoire. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstocht of wandeling.

Groot Zandbrink

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?